Тишлайфер Paris Linen Collections

Тишлайфер Paris Linen Collections

PARIS LINEN COLLECTIONS

Състав: 75% полиестер, 25% лен

Ширина на плата: 320 см.

Грамаж: 270 гр./м2

 

Лека материя за небрежен, летен стил.