Коледа идва по-приказна и красива от всякога! А заедно с нея се събужда и Коледния дух,

  • 25/11/2015 16:36
  • |
  • 0 коментара
Коледа идва по-приказна и красива от всякога! А заедно с нея се събужда и Коледния дух, окъпан в сребристо и червено, с аромат на бор и джинджифилови сладки. Трескавост изпълва дома, радостта наднича през прозорците и заразява малки и големи.В тези радостни и светли мигове, по-важно от всичко са скъпите за нас хора, богата трапеза и красиво украсеният дом, който сплотява и дарява с топлина в снежните празнични дни.
Всяка добра домакиня обръща поглед към кутията с "коледни и новогодишни вълшебства", които вдъхват живот на празничната трапеза..
И тази година, традицията повелява радостта от празника да разцъфне на масата, с нов асортимент от коледна украса..
Тенденциите са в сребристо, златисто и червено, като и свежите предложения в иглолистно-зелено, не отстъпват мястото си на коледн-новогодишната трапеза.

Нежният блясък на Барилоче, на марката Видал Риус, създава  това усещане за уют и топлина около коледната маса.Покривката от този невероятен плат, може да бъде успешно съчетана с тишлайфери и салфетки в златистия вариант на Унгрия - Олд Голд.
 
За любителите на класическото червено - Гранито - Рохо 7, е идеално предложение за покривка, салфетка или цялостната визия да празничната маса.

Светлите тонове на изискания жакард, представен от Минерва и Лимонес, са перфектното допълнение към този класически новогодишен силует.
Снежната приказка би могла да оживее върху вашата маса, грижвно застлана с нежният и непретенциозно-бял Бари, съчетаем с цяла феерия от разноцветни салфетки и аксесоари, незаменими на пищната трапеза.

 

 

И какво е Коледа, без клонче свежест и глътка природа? Едно наистина изумително продължение на новогодишната магия на коледното дръвче, е Абаканто - земен, непретенциозен, в антрацит, червено или зелено. Всичко, от което имате нужда върха това природно покривало, е свещ в златисто и борово клонче, което да освети празника и да внесе живот в светлата вечер на Христовото рождение...

 

Останалото оставяме на Вашето въображение и любов към празника!

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: