ПЕРДЕТА ШИЕМ ВСЯКАКВИ!

 • 31/07/2017 11:07
 • |
 • 0 коментара
1

ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА УСЛУГА:

Повечето пердета и завеси по индивидуална поръчка се изработват с 20 мм, 60 мм текстилен или силиконов перделък-ширит (равномерен или рибена кост), поставят се плъзгачи-кукички за ПВЦ или метална релса, правят се с 2+2 см. странични и 5+5 см. подгъв отдолу (освен ако няма допълнително изискване от страна на клиента за различни от посочените размери за подгъви), 2 см. надперделък (за завеси) и 1 см. надперделък (за тънки пердета).

Какво е надперделък? - Надперделък - това е разстоянието от горната част на перделъка-ширита до края на завесата, което има за цел да покрие релсата или част от нея, така че да не се вижда когато завесите са дръпнати. Максималната височина на готовата завеса/перде се определя от ширината на плата. Количеството на използвания плат се определя от набора на пердето или завесата.

А какво е набор? - Наборът, това е съотношението между дължината на релсата/корниза и количеството плат, което ще се използва при изработката, в зависимост от това колко богато искате да бъде набрано пердето или завесата. Обикновено, за завеси той трябва да започва от 1,5. За тънките пердета най-подходящ е двойният набор. Например, ако имаме двуметрова релса, стандартно за тънки пердета влагаме 4м. плат, което означава двоен набор, а за завеси, влагаме минимум 3м. плат за минимален набор от едно и половина. Колкото по-голям е наборът, толкова повече гънки и по богато и красиво стои завесата/пердето. Запомнете: завесите се правят с набор от и над „1,5”, а пердетата - с набор по-голям от „1,7”, но това решение е индивидуално и зависи от модела и плата, който се използва.

Можем да изработим Вашите пердета изцяло според личните Ви предпочитания: с халки, с плохи (набрани дипли), с декоративки елементи, нещо което Ви е харесало само по снимка (за тази цел, ако нямате идея какво би отивало на Вашия интериор, на помощ идва профила ни в Пинтерест, където може да намерите много идеи за реализация от нашите професионални шивачи: https://www.pinterest.com/hrs_collections/, а може да се обърнете и директно към тях за съвет)...


В нашия фирмен офис (1415 гр. София, ул. "Околовръстен път" 36, Бизнес център "Перла Парк" - партер) ще откриете изключително разнообразие от платове за пердета, завеси, щори. Работим само с качествени испански, турски, а вече и с немски платове (памучни, полиестерни, с лен, вискоза и др.). Нашите шивачи и консултанти ще Ви помогнат да определите размера, вида на пердето и перделъка спрямо Вашите изисквания и потребности. Разполагаме и с интересен каталог с корнизи, като може да поръчате и алуминиеви, изцяло по Ваши размери, т.е. режем само толкова, колкото Ви е необходимо. Заповядайте!

Subscribe

СРОКЪТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА УСЛУГАТА ЗАВИСИ ОТ ЗАЯВЕНОТО КОЛИЧЕСТВО.

 • СТАНДАРТНА ПОРЪЧКА: до 10 работни дни (според натовареността на обекта)
 • БЪРЗА ПОРЪЧКА: до 3 работни дни
 • ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА: до 1 работен ден
 • Цена на услугата:
 • Ушиване при закупен от нас плат: 3,60 лв./л.м. с ДДС;
 • Ушиване с Ваш плат: 6,00 лв./л.м. с ДДС;
 • БЪРЗА ПОРЪЧКА: +25% от стандартната цена;
 • ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА: +50% от стандартната цена;
Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: