ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЕБСАЙТ
Този уебсайт е с изтекли права. За повее информация влезте в контролният си панел тук.

Цветни хавлиени кърпи

Вход
Последни Новини
Галерия

Цветни хавлиени кърпи

        Хотелската серия от цветни хавлиени кърпи на ХРС Кълекшънс, предлага на вниманието на клиента съчетание от високо качество и отлични цени. Богатата цветова гама, стилният дизайн и усета към детайла, са подплатени от изключителната здравина на плата. Това прави нашите продукти не просто практични, от гледна точка на тяхната издръжливост при честа употреба. Те носят мекота и уют, необходими за вашата пълноценна почивка и незабравими мигове на релакс. Нашите продукти са направени от чист, органичен памук, а цветовата гама е вдъхновена от пастелните тонове на природата. Разбира се, не липсват и артикули в по-ярки багри, внасящи жизненост и настроение.
          Цветните хотелски хавлиени кърпи, които предлагаме, са с параметри :

                кърпа за лице, с размер 50х90см. -  450 гр. /м2.
                кърпа за тяло, с размер - 70х140см. - 450 гр./м2
        Клиентите ни могат да поръчат на посочените в сайта цени, минималното количество от 10 броя. А за по-големи поръчки, ще се радват на отстъпки в цената!
           Гарантирани складови наличности!

Хотелска хавлиена кърпа цвят капучино

Тази хавлиена кърпа от 100% памук ще ви служи дълго и вярно. „Каучино“ е цветът на утрото, разлято в чаша мляко с нес и докосването на любим човек… Мек и приятен, този нюанс е създаден да гали сетивата. Подарете си хармония и нежност в интимните моменти на релакс и освежаване.

.

Хотелска хавлиена кърпа цвят светло жълто

Подарете си слънце в банята, с нежния бледо-жълт нюанс на нашите хавлиени кърпи! Изключително меки, заредени с енергията на утринните лъчи, те ще Ви галят с добро настроение и свежест всеки ден. Цветът е ненатрапчив и стои прекрасно във всяка баня, насищайки я с приятни мигове и жизнерадостност.

Хотелска хавлиена кърпа цвят резeда

Вдъхнете на банята си живот, като я снабдите с късче природа! Резида е цветът на тревата, дърветата и пролетта. Нежен, жизнерадостен и успокояващ, той Ви гарантира приятни мигове на пълноценен релакс и съвършена хармония в моментите на релакс.