Цветни хавлиени кърпи

Цветни хавлиени кърпи

        Хотелската серия от цветни хавлиени кърпи на ХРС Кълекшънс, предлага на вниманието на клиента съчетание от високо качество и отлични цени. Богатата цветова гама, стилният дизайн и усета към детайла, са подплатени от изключителната здравина на плата. Това прави нашите продукти не просто практични, от гледна точка на тяхната издръжливост при честа употреба. Те носят мекота и уют, необходими за вашата пълноценна почивка и незабравими мигове на релакс. Нашите продукти са направени от чист, органичен памук, а цветовата гама е вдъхновена от пастелните тонове на природата. Разбира се, не липсват и артикули в по-ярки багри, внасящи жизненост и настроение.
          Цветните хотелски хавлиени кърпи, които предлагаме, са с параметри :

                кърпа за лице, с размер 50х90см. -  450 гр. /м2.
                кърпа за тяло, с размер - 70х140см. - 450 гр./м2
        Клиентите ни могат да поръчат на посочените в сайта цени, минималното количество от 10 броя. А за по-големи поръчки, ще се радват на отстъпки в цената!
           Гарантирани складови наличности!

Хотелска хавлиена кърпа цвят капучино

Тази хавлиена кърпа от 100% памук ще ви служи дълго и вярно. „Каучино“ е цветът на утрото, разлято в чаша мляко с нес и докосването на любим човек… Мек и приятен, този нюанс е създаден да гали сетивата. Подарете си хармония и нежност в интимните моменти на релакс и освежаване.

.

Хотелска хавлиена кърпа цвят светло жълто

Подарете си слънце в банята, с нежния бледо-жълт нюанс на нашите хавлиени кърпи! Изключително меки, заредени с енергията на утринните лъчи, те ще Ви галят с добро настроение и свежест всеки ден. Цветът е ненатрапчив и стои прекрасно във всяка баня, насищайки я с приятни мигове и жизнерадостност.

Хотелска хавлиена кърпа цвят резeда

Вдъхнете на банята си живот, като я снабдите с късче природа! Резида е цветът на тревата, дърветата и пролетта. Нежен, жизнерадостен и успокояващ, той Ви гарантира приятни мигове на пълноценен релакс и съвършена хармония в моментите на релакс.