Услуги и специални поръчки

Услуги и специални поръчки

Бродерия

    Бродериа може да се направи върву всички размери хавлиени кърпи , като размерът на логото се променя според размера на кърпата. Можем да бродираме също покривки, салфетки, тишлайфери, спално бельо и еднократни хавлиени чехли.
Моля, имайте предвид, че бродерията върху хавлиените еднократни чехли се прави преди да са ушити. Бихме могли да персонализираме Вашите продукти с  надпис чрез машинна бродерия. За целта е необходимо да ни предоставите програма за надписа /логото, но ако нямате такава ние ще Ви изработим.  

      Програмата се изработва и заплаща еднократно. Цената на бродерията се формира според размера и броя на бодовете. Надписът или логото трябва да ни предоставите във слените формати: *.cdr /Corel Draw/, *.ai /Adobe Illustrator/ или *.eps. Ако не разполагате с лого или искате някакъв специален надпис, ние бихме могли да Ви изработим. Можете да изпратете запитване на e-mail: reklama@hrscollections.com или да позвъните на телефон: +359896 808 980 .

Втъкано лого в хавлиена кърпа

Хавлиените кърпи биха могли да бъдат изработени в стандартен или индивидуален размер и грамаж от 380 гр/м2 до 800 гр/м2.
За Вас ще изготвим индивидуална оферта, в зависимост от параметрите.

Срок на изработка на изделията: от 20 до 35 работни дни.

 

 • Стандартни размери
  • Интимна кърпа, размер: 30x30 см
   не препоръчваме, тъй като се губи четливостта на логото
   • минимално количество за поръчка: 1500 бр.
  • Кърпа за лице, размер: 30 х 50 см
   не препоръчваме, тъй като се губи четливостта на логото
   • минимално количество за поръчка: 1000 бр.
  • Кърпа за ръце, размер: 50 х 90 см
   • минимално количество за поръчка: 500-600 бр.
  • Кърпа за баня, размер: 70 х 140 см
   • минимално количество за поръчка: 350400 бр.
  • Кърпа за тяло, размер: 100 х 150 см
   • минимално количество за поръчка: 300 бр.

 

Повече информация можете да получите на тел: +359 896 808 979,  +359 896 716 547

 

Професионално изпиране

Уважаеми клиенти,

       Много често ни се случва да ни задават въпроси за продуктите ни- излизат ли петната от замърсяване, глади ли се лесно  и т.н. Колкото и добър да е един плат, ако той не се поддържа добре, няма да изглежда по начина, по който ви се иска т.е като нов.

Нашият съвет е да проучвате добре препаратите, които използвате или да се доверите за прането си на външно перално стопанство. И ако имате време, разбира се, преди да започнете да работите с тях, да видите къде и как се обработват вашите продукти.

       Ние ви предлагаме, ако сте решили да сменяте пералното стопанство или сте преценили, че не искате вече да се занимавате с пране, сушене и гладене, да ни дадете Вашите продукти за пробно безплатно  пране.
За заявка на пробно пране  +359 878 10 10 81.